Најнови членови

важноста на правилната исхрана на кучињата

Важноста на правилната исхрана на кучињата

Важноста на правилната исхрана на кучињата Сопствениците на кучиња често ја занемаруваат важноста на добрата исхрана за нивните крзнени пријатели. Исто како и луѓето, на кучињата им е потребна здрава исхрана за да останат силни...
Одење по авантуристичка рута: 16 интересни факти за егзотичните миленичиња

Одење по авантуристичка рута: 16 интересни факти за егзотичните миленичиња

Одење по авантуристичка рута: 16 интересни факти за егзотичните миленичиња Секоја година, милиони животни се чуваат како домашни миленици ширум светот. Додека мачките, кучињата и (некои раси) птиците се ...
Вакцини за кучиња: Кога да ги добиете и зошто

Вакцини за кучиња: Кога да ги добиете и зошто

Вакцини за кучиња: Кога да ги земете и зошто вакцините се важен дел од одржувањето на вашето куче здраво и среќно. Без разлика дали сте првпат сопственик на домашно милениче...
10 најдобри зборувачки миленичиња папагали: целосен водич

10 најдобри зборувачки миленичиња папагали: целосен водич

10 најдобри зборувачки миленичиња папагали: комплетен водич Папагалите се популарен избор за сопствениците на домашни миленици поради нивната интелигенција и способност да имитираат човечки говор. Овие пријатели со пердуви можат да направат ...
Совети за купување играчки за домашни миленици преку Интернет

Совети за купување играчки за домашни миленици преку Интернет

Совети за купување играчки за домашни миленици преку Интернет Дали сакате да го расипувате вашето домашно милениче, но мразите да поминувате часови во продавницата за миленичиња пребарувајќи низ бескрајните патеки со играчки? Па, вие сте во ...
Дали диносаурусите ќе се вратат во иднината, факти и фикција

Дали диносаурусите ќе се вратат во иднината, факти и фикција

Дали диносаурусите ќе се вратат во иднината, факти и фикција Диносаурусите биле разновидна група на влекачи кои живееле за време на мезозојската ера, која траела приближно 252 до 66 милиони...